Cos it's all in the hands of a bitter, bitter man
Say goodbye to the world you thought you lived in
Take a bow, play the part of a lonely lonely heart
Say goodbye to the world you thought you lived in
To the world you thought you lived in


Ranska-projekti ja säätöä
Meillä on siis koululla käymässä ranskalaisia koulun ranska-projektin kautta. Osa meijänkin luokkalaisista on siinä mukana. Viime vuonna nää suomalaiset oli käymässä siel ranskassa mut nyt ranskalaiset on täällä.

Ärsyttää ei ehkä oo oikee sana kuvailemaan, mutta en keksi muutakaan nyt. On siis ihan mukavaa et ne ranskalaiset on täällä, mutta kun ne ei ollu vielä tullu, kysyin et kai ne projektilaiset on sit meijänkin kanssa. Ne sano että tottakai. NIIN. Nyt ne sit on koko ajan menossa johonkin eikä oo ollenkaan koululla. Okei, se ei oo niiden syy et ne ei oo koulussa. Mut ne on ollu joillakin tunneilla eikä ne sillon oo mun mielestä oikein yrittäny olla meijän kanssa tai mitään.

TET-huolia
Hain tettiin koskikeskuksen Faunattareen. OKEI LOL, johonki eläinkauppaan. :D Soitin sinne tiistaina, eikä ne vastannu kun yritin kolme kertaa. No vastas ne sit sillä neljännellä kerralla. Nyyh, en päässy sinne. :( En nyt tiä et mitä mun pitäis tehä, haenko johonkin muuhun eläinkauppaan vai minne? Toisaalta olis nyt kiva olla se tetti jossain ulkohommis, mut eipä nyt tuu mieleen että mitä! :D Pitääpäs jutustella Opon kans...

Shoppailua ja mäkkiruokaa
Oltiin eilen (perjantaina) äitin kans shoppailemas. :) Ekaks mentiin Intersportiin ostamaan mulle jotain ulkoilupukua. Löydettiinkin Sail & Ski:n takki ja housut. Makso 119€ joka on meille ihan helvetin kallis. Ei voi mitään! :P

Sit mentiin syömään mäkkiin :D

Lindex oli seuraava kauppa jossa käytiin. Löysinkin sieltä IHANAN pinkin kotelomekon! Kävin hakeen sen tänään sieltä. Käytiin me muissakin kaupoissa mutta toi mekko oli kyl yli kaikkien! :)

Ostettii korkkaritkin. Ne on ois-merkkiset kengät. Tiiän että varmaan kukaan muu ei tykkää niistä, mutta mä tykkään, enkä löytäny parempiakaan. Laitan kuvia lähiaikoina. :)

Verta ja hikeä

Perjantaina meillä oli koulussa 1500m. Voi jumalauta miten kusin! En edes viitti kertoo aikaa. Huononsin syksyltä 20 sekkaa.. Herra jumala! Sit meil oli valinnaisessa pesistä, jota en oikein kyl osaa, mut oli ainakin kivaa. :)

Tänään oli kans aikamoinen päivä. 12 alko eka peli, joka kustiin 5-0. Valkut sano et meni hyvin, mut mulla ainakin loppu kunto heti 5 min. kohalla. :D 2 oli toinen peli, jossa tehtiin historiaa! :D VOITETTIIN 4-1 7 vs 7 peli. ;)) We are the BEST! :DD